Защо LEDVANCE от TPS?

През последните няколко години, LED осветлението се разви изключително бързо и от непознато и скъпо се превърна в реална алтернатива на всички добре познати класически осветителни продукти и технологии. Предимствата и качествата на LED осветлението са безспорни - икономичност, ефективност, дълготрайност, надеждност, екологичност и т.н. Преминаването към LED осветление е атрактивна инвестиция, която в повечето случаи се изплаща от реализираната икономия на енергия още в рамките на гаранционния срок на осветителите. При сегашната степен на развитие на LED технологията, много от началните недостатъци и слабости са вече преодоляни и съвременните LED продукти не отстъпват по нищо на класическите осветители и технологии, а в много отношения дори ги превъзхождат многократно. 

Разбира се, всичко това е в сила само при положение, че LED осветлението е качествено, съвременно и произведено в съответствие с необходимите стандарти, изисквания и актуални постижения на технологията. LED осветителите са сложни и високотехнологични продукти, които в общия случай са съставени от много компоненти: Светодиоди (LED) или светодиодни матрици, захранваща и управляваща електроника, охлаждаща система, оптични елементи за насочване на светлината и др. За да бъде един LED осветител наистина ефективен, икономичен, дълготраен и надежден, всички тези компоненти трябва да са качествени, добре подбрани и работещи в синхрон. Дори само един от тях да не е добър или подходящ, това неминуемо нарушава качествата на цялата система и резултатът може да бъде разочароващ.   

Нашата дейност и усилия са в отговор на нарастващото търсене на качествена и ефективна алтернатива на масовите LED продукти, които заливат пазара през последните години, но които в повечето случаи имат само едно качество: ниска цена, която обаче не успява да компенсира всичките им недостатъци и слабости. В някои случаи, употребата на евтини и нискокачествени LED продукти е оправдана, например на места, където рядко се използва осветлението, работи малък брой часове и няма никакви изискванията към качеството и силата на светене. 

Не така стои, обаче, въпросът при осветлението в индустрията, в търговските обекти и в повечето професионални приложения, където употребата на нетрайни и некачествени LED осветители в повечето случаи не само е неефективно и свързано с неоправдано големи разходи на средства и нерви, но може да бъде вредно и опасно. Продуктите и компонентите, които ние предлагаме са само от утвърдени и добре познати производители, които не правят компромиси с качеството, параметрите и гаранцията в името на ниската цена, а полученият краен резултат оправдава и дори надхвърля очакванията.

Сравнение на продукти